Om oss

Hvordan det hele startet

Discover Discs AS ble stiftet av Victor Lorentsen, Erlen Westerhus og Henrik Belbo. Ideen om å selge discgolfutstyr kom på sensommeren i 2021 men ambisjonene startet lenge før det.
Vi (Selskapets grunnleggere) gikk hele grunnskolen sammen i Steinkjer i Nord-Trøndelag. Vi ble en trio helt fra starten av barneskolen.

På ungdomsskolen hadde vi flere elevbedrifter sammen og vi ble tidlig interessert i entreprenørskap. Vi pratet ofte om forretningsideer og visjoner med hverandre

Vi spoler noen år frem i tid til sommeren 2021. Trioen er gjenforent etter at to av oss hadde gått vgs på østlandet. Det gikk i hytteturer, bading, trening og ikke minst frisbeegolf. Som vi i likhet med veldig mange andre i Norge hadde blitt hekta på denne sommeren.

Interessene for entreprenørskap hadde ikke forlatt oss og vi gikk hele sommeren og diskuterte ideer med hverandre. Etterhvert som vi også ble mer og mer interessert i discgolf ble det veldig naturlig for oss å starte noe i den bransjen.

Dermed ble Discover Discs stiftet med en brennende lidenskap for å tilby folk en god opplevelse når de handler discgolfutstyr.